Semestern är slut

Semestern är slut och hösten är snart här, kan man bli något annat är deprimerad? Håkan jobbar sedan länge och jag ser allt annat än fram emot min första arbetsdag efter flera veckors ledighet. Jag vill inte! Inte för att jag egentligen har något emot mitt jobb, men jag känner redan nu hur höstdepressionen kommer smygande. Sverige är bra på många sätt och vis, men vädret är definitivt ingenting att hurra över. För att råda bot på det hela skall jag nog faktiskt ägna mig åt lite shopping. Jag tänkte köpa lite nya speglar att hänga både i sovrummet och hallen. Dels är det, i mitt tycke, en sjukt snygg inredningsdetalj, dels sprider de ju faktiskt runt det lilla ljus som vågar leta sig in i hemmet. Kanske kan shoppingen lyfta mitt annars så tråkiga humör något, det skadar ju inte att prova!

En spegel på ett bord

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *