Nyår och renovering

Tänk vad tiden går, snart är det nytt år och allt. Undrar vad 2017 kommer ha att bjuda på? Jag vet inte hur det är med er, men jag  får alltid ett ryck kring nyår. Nu vill jag göra om hemma och är i full gång att kika efter färg till vardagsrumsväggen (tänkte måla en fondvägg). När det är klart vill jag hitta snygga posters och prints att sätta upp på väggarna. Sen vore det kul att göra något med sovrummet också. Egentligen är det inte så mycket som behövs, bara lite nya sängkläder och fina kuddar och filtar.

Fast innan jag sätter igång och vänder upp och ned på hela bostaden ska vi ha nyårsfest här hemma. Det blir vi och några goda vänner. Vi ska äta god mat, ha musik-quiz, dansa och bara ha det riktigt kul. Letar som bäst efter en snygg klänning. På nyår tycker jag att man måste glittra lite extra. Ha ni några tips på var jag kan hitta en riktigt fin blåsa?

Något sånt här vore snyggt…

hmprod

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *