Besökte svärmor på hennes nya jobb

Idag var det dags att hälsa på Håkans mamma på hennes nya jobb. Vi har pratat om det jättelänge men har liksom aldrig riktigt kommit till skott. Eftersom alla semestrar är slut nu finns det liksom inte längre några ursäkter. I vilket fall som helst var det oerhört trevligt och jag blev nästan sugen på att hitta ett nytt jobb jag med. Hon har börjat jobba som socionomkonsult på ett omtyckt företag och om jag förstod det hela rätt så fick hon sina uppdrag från ett tredje bolag. Hur som haver var hon jättenöjd med hela upplägget och det är länge sedan jag har sett henne så glad och nöjd med livet. Jag kommer ihåg hur hon hatade sin förra arbetsplats och hur de behandlade henne där, så jag unnar henne verkligen det absolut bästa. För vet ni vad? Min svärmor är faktiskt bäst!

Ett snyggt kontorslandskap

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *