Båtmotorn i tryggt förvar

Det börjar bli allt mer uppenbart att sommaren närmar sig ett slut. För min egen del gör det inte så mycket, jag uppskattar hösten och gillar vintern lika mycket. Det enda som jag inte gillar är dock de små förändringarna som man måste göra när det kommer till t.ex. utomhusverktyg och alla mina båtprylar. Förra året hade vi inbrott i båtförrådet och därför har jag detta år tittat runt lite efter bra alternativ. Jag testade på 24Storage och det har fungerat felfritt under den korta testperiod som jag körde. Nu ser jag fram emot att slippa oroa mig under tiden som min båtmotor är i tryggt förvar. Det bästa är att jag i förrådet faktiskt kommer att få plats med fler saker. Det betyder att mina gamla VHS-filmer inte alls behöver att kastas utan istället kan lagras som ett gott vin – toppen!

Hyra förråd är simpelt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *